NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dijous, d’octubre 05, 2006

Acte d’EUiA a Gràcia: Per la Catalunya dels drets socials


El proper dilluns dia 9 d’octubre Esquerra Unida i Alternativa organitza la conferència debat Per la Catalunya dels drets social. En l’acte, que tindrà lloc a les 19h a la Sala 1 del Centre Cívic de Gràcia, es parlarà del dret a l’habitatge digne, els drets de les dones, dret a vot dels immigrants o el dret a l’educació i la sanitat. En definitiva, la voluntat és confrontar el model de país que volem: una política basada en drets o una política basada en xecs.

Per a la conferència-debat comptarem amb la presència de David Companyon, que és responsable d’habitatge d’EUiA i director de Projecció Exterior i Màrketing de l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya, ADIGSA. La presentació anirà a càrrec de la Coordinadora local d’EUiA i candidata sabadellenca al Parlament de Catalunya, per part d’ICV-EUiA, a les properes eleccions autonòmiques, Marisol Martínez.

Aquest acte pretén reforçar el que per a EUiA i la coalició ICV-EUiA és la prioritat número u del nostre programa electoral: l’accés a l’habitatge assequible. En aquest sentit, el nostre programa electoral presenta quinze prioritats i mesures que han de permetre millorar la qualitat de vida del conjunt de la població treballadora. Són aquestes quinze prioritats les que estaran presents en el debat i que volem que siguin l’eix vertebrador de la política social del proper govern d’esquerres a la Generalitat de Catalunya