NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, d’octubre 20, 2006

EUiA demana als sabadellencs que tornin el DVD a la seu de Convergència i Unió


Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell entén que el DVD ConfidencialCAT adjuntat per Convergència i Unió a la premsa nacional per tal que arribi a la ciutadania, és un atac clar contra la legitimitat del govern catalanista i d’esquerres de la Generalitat.

El que ha fet CiU, lamentablement, en aquesta campanya electoral és traslladar la crispació que manté el PP en l’àmbit estatal a la política catalana. Es tracta, doncs, d’una prova irrefutable que CiU està pensant en el model de fer política que representa la dreta més sectària, amb Acebes o Zaplana al capdavant. Segons la coordinadora local d’EUiA i candidata al Parlament de Catalunya, Marisol Martínez, “el poble de Catalunya no ha de caure en el parany de CiU, que no és altre que el del PP, de convertir el debat polític, que hauria de ser de continguts, en un escenari de poc respecte mutu”.
Segons Martínez, “quan la dreta ha de recórrer a aquests mecanismes per intentar aconseguir el poder vol dir que no tenen un projecte polític consolidat i, per tant, el seu objectiu no són les polítiques a aplicar si governen, sinó simplement governar”. Finalment, Martínez afirma que “vol convidar a tota la població de Sabadell a presentar-se de forma educada, correcte i amb respecte a la seu de CiU i tornar el DVD que han editat. Seria una bona manera de demostrar a CiU que necessitem polítics que es preocupin pels problemes dels ciutadans, i no pas vídeos que busquin alterar i enfosquir una campanya electoral”.