NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimarts, de novembre 21, 2006

EUiA de Sabadell condemna els últims actes violents de bandes 'skin' a la ciutat i demana a l'Ajuntament que deixi d'amagar una situació freqüent

EUiA de Sabadell ha condemnat els actes violents succeïts a la ciutat entre bandes de ‘skin heads’ aquest cap de setmana i ha demanat a l’Ajuntament que no intenti amagar el que ja és una realitat en els últims mesos. En aquest sentit, l’organització local ha mostrat la seva preocupació pel que entén que no és un acte puntual, sinó que lamentablement s’ha convertit en un greu problema de convivència a Sabadell.

EUiA critica que el posicionament oficial del consistori sigui negar que existeixen a la ciutat bandes organitzades que mantenen actituds violentes. Un posicionament que es va exterioritzar fa un temps en unes declaracions del primer secretari dels socialistes, Joan Manau, de moment l’única valoració que ha sortit de l’Ajuntament al respecte.

Per això, els dirigents locals d’Esquerra Unida i Alternativa han demanat una major implicació de l’equip de govern per posar fi a aquesta situació de violència, que a més és feixista i implica la participació d’alguns menors. En aquesta mateixa línia, sol·liciten que aquest tipus d’agressions i actes violents es tractin també a la Comissió de la Convivència creada, justament, per evitar aquest tipus d’incidents.