NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dilluns, de novembre 27, 2006

EUiA escull Juan Miguel Mena com a número dos de la candidatura per les eleccions municipals del maig

Marisol Martínez y Juan Miguel Mena

Juan Miguel Mena serà el número dos de la llista d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell (EUiA) a les properes eleccions municipals. La formació, que es presentarà en coalició amb Iniciativa per Catalunya - Verds, es va reunir ahir en assemblea per definir les línies estratègiques de cara als propers mesos i per triar el grup humà que les haurà d'aplicar. La prioritat d'EUiA serà mantenir viu el contacte amb les entitats de tota la ciutat.

Juan Miguel Mena (a la foto) és llicenciat en Filologia Hispànica, professor de secundària i és també l'actual president de l'Associació de Veïns de Torre-romeu. La coordinadora local d'EUiA, Marisol Martínez, que continuarà al capdavant de la formació, ha explicat que el perfil de Mena "recull el compromís amb la ciutat, la professionalitat i la cultura". Martínez (a la foto al costat de Mena) també ha explicat que "l'estratègia és arribar a tots els sectors de la ciutat" i per això s'han programat reunions "amb totes les entitats de la ciutat perquè expliquin les seves propostes i les seves crítiques de com està Sabadell". Una altra prioritat per la formació és convertir-se en alternativa moderna de govern, sostenible i participatiu.

A banda de Mena, que ocupa el primer lloc de la llista que acompanyarà Marisol Martínez, també hi seran José Corrales (sindicalista i president del comitè d'empresa d'Unitat Hermètica-Electrolux); Laura Trives (diplomada en turisme i implicada en els moviments solidaris); Elisa Moya (psicòloga especialitzada en el maltractament de gènere); Ferran Luque Brao (estudiant d'arquitectura tècnica); Trinidad Gutiérrez (representant d'EUiA als moviments alternatius); Carlos Sala (responsable de l'àrea de joves d'EUiA); Teresa de la Oliva (de l'agrupació de veïns de Gràcia); Juan Hurtado (de la direcció d'organització d'EUiA i membre de la Plataforma per la Sanitat pública) i Pedro Sánchez (administratiu i sindicalista). [Notícia publicada a www.radiosabadell.fm]