NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimecres, de febrer 07, 2007

ICV-EUiA creu que la presentació de la recuperació del Castell de Can Feu és poc responsable


Castell de Can Feu

Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida volem manifestar la nostra sorpresa davant de les declaracions, per part de l’Alcalde davant dels mitjans de comunicació, del que serà la recuperació de l’emblemàtic Castell de Can Feu per a la ciutat. No entrarem a valorar les formes a través de les quals l’Alcalde Bustos presenta les propostes de recuperació del Castell de Can Feu.

Des d’ICV-EUiA sí que volem públicament manifestar que l’Ajuntament de la ciutat hauria de treballar amb molta prudència a l’hora de destinar una quantitat tan elevada de diners públics en aquest projecte arquitectònic. Tanmateix, des de la nostra coalició entenem que aquesta presentació pública de la recuperació hauria d’anar acompanyada d’un informe tècnic sobre el valor arquitectònic, cultural, històric i patrimonial del Castell de Can Feu. Anunciar la recuperació del Castell sense comptar amb informes tècnics amb opinió fundada i experta sobre la mencionada rehabilitació, ho considerem si més no, poc responsable.

Paral·lelament a l’informe tècnic que reclamem des d’ICV-EUiA per què sigui presentat públicament, aquest també hauria d’anar acompanyat d’una proposta d’usos de l’equipament. Si la ciutat decideix fer una inversió d’aquestes característiques per un edifici, hem de saber quin ús se li atorgarà.

Finalment, la coalició ICV-EUiA vol traslladar al conjunt de la ciutadania que per coherència i compromís amb Sabadell no farem més valoracions públiques entorn a la recuperació del Castell de Can Feu fins que l’equip de govern no aporti aquestes informacions que considerem essencials i, sense les quals, parlar és només incrementar encara més la política de crear fums del no res.

5 Comments:

  • At 11:04 p. m., Anonymous Anònim said…

    y tú qué sabes de lo que los ciudadanos queremos. Quizás solo conoces los de Torre-romeu, no?
    Vaya campaña estáis empezando

     
  • At 6:00 p. m., Anonymous Anònim said…

    Si conoce la ciudad tan bien como conoce Torre-romey y si trabaja por la ciudá como trabajó por el barrio... HABRÁ UN CMBIO ESPECTACULAR EN SABADELL

     
  • At 8:12 p. m., Anonymous Anònim said…

    Anonimo, y tu? si lo sabes?

    Si alguien puede conocer a los ciudadanos es quien esta cerca de ellos y eso no se puede poner en duda de ella,lo que demuestra que estas demasiado encerrado, sal y date una vueltecita, te sentará bien, aire fresco.

     
  • At 10:17 a. m., Anonymous Anònim said…

    ¿Qué pasa que las críticas no os gustan?

     
  • At 8:12 p. m., Anonymous Anònim said…

    Y tanto que nos gustan, veras cuantas haremos. Y a ti que te pasa es que no estabas acostumbrado a soportarlas?

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home