NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimarts, de desembre 04, 2007

ICV-EUiA demana explicacions sobre les males olors a La Serra


Detall del Mercat de Torre-romeu, a la Serra


La regidora d’ICV-EUiA de Sabadell i membre de la Comissió Informativa d’Espai Públic i Territori, Marisol Martínez, va plantejar en la darrera sessió el problema derivat de les males olors que els veïns del districte 7è, sobretot de Torre-romeu i el Poblenou, han de soportar i que s’en desprenen a través del clavegueram de determinats carrers dels barris. Aquesta pregunta es va formular degut a què l’Associació de Veïns de Torre-romeu així li va fer saber i alguns veïns de la zona també es van posar en contacte amb el nostre grup municipal per fer-nos arribar aquesta situació.

La regidora va manifestar que aquesta situació es va originar fa pràcticament un any i que es produeix segons quins dies i a determinats horaris. Martínez va afegir que aquesta podor, que es fa del tot insuportable pel veïnat, ha provocat que molts dels afectats no puguin obrir les finestres de casa seva en algunes ocasions. Aquestes molèsties es produeixen i perjudiquen la vida habitual del barri sobretot a la part alta, concretament a la nova urbanització de la Serra, on s’han ubicat molts habitatges i s’han de construir de noves.

Des del grup municipal d’ICV-EUiA som coneixedors que s’han dut a terme algunes actuacions que no han acabat de resoldre aquest tema tan important de salubritat. Per tant, la nostra regidora ha demanat que es continuï estudiant l’arrel del problema i si això té a veure amb la instal.lació del col.lector ubicat al barri del Poblenou, degut a què els mals olors es van començar a detectar quan es va posar en marxa el col.lector.