NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimecres, de setembre 26, 2007

Marisol Martínez considera "propagandístic" el projecte Què08?


Marisol Martínez, regidora d'ICV-EUiA.

La coalició Iniciativa Esquerra Unida (ICV-EUiA) ha titllat de "propagandístic" el projecte de pressupost participatiu que ha posat en marxa l'Ajuntament sota el nom Què08? tot i que la regidora roig i verda, Marisol Martínez, ha assegurat què hi participaran "amb tota la il·lusió". No obstant aquesta afirmació, Martínez no ha descartat la possibilitat "d'abandonar la comissió" si, segons explica, aquesta només serveix com a una "justificació de l'absència" de polítiques de participació.

Segons Martínez, la regidoria de participació "no té un objectiu clar i concret, i només es dedica, un cop més, a improvisar". Com exemple d'aquesta afirmació, la regidora ecosocialista, ha afirmat que, "en vuit anys de govern de l'equip de Manuel Bustos, encara no s'ha establert cap model de relació i participació de la ciutadania". Segons la regidora, és justament aquest punt el que més separa actualment ICV-EUiA de l'equip de govern socialista i ha remarcat la necessitat que la política per fomentar la participació sigui un dels elements fonamentals de l'acció de govern.

El programa Què08? es posarà en marxa a partir del proper dia 1 d'octubre i durant dues setmanes com un procés participatiu obert a tota la ciutadania per tractar de configurar els pressupostos de l'any que ve. Aquest nou procés, buscarà implicar tots els ciutadans i associacions de Sabadell per què hi diguin la seva a l'hora de decidir on es destinen els diners de l'Ajuntament.

1 Comments:

  • At 7:08 a. m., Anonymous Anònim said…

    Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
    Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home