NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dijous, de desembre 06, 2007

Proposarem ampliar el Consell Consultiu de Ràdio Sabadell a membres vinculats a altres entitats


Juan Miguel Mena, és membre del Consell d'Administració de CAS, SLU.

El passat dimarts dia 4 de desembre es va a dur a terme el Consell d’Administració de la societat municipal Comunicacions Audiovisuals de Sabadell, SLU. Es tractava, en aquest cas, d’un Consell d’Administració d’alta importància perquè s’havia d’aprovar la nova composició del Consell Consultiu de la societat. El Consell Consultiu és un òrgan complementari de caràcter consultiu i orientador i integrat per persones destacades en el camp dels mitjans de comunicació. Al Consell estan representats tots els grups municipals, a més de persones vinculades a mitjans de comunicació i entitats esportives, econòmiques, socials i culturals de la ciutat.

El regidor d’ICV-EUiA i membre del Consell d’Administració d’aquesta empresa municipal, Juan Miguel Mena, va plantejar el seu acord en què el Consell Consultiu era una eina molt útil per a l’empresa municipal que gestiona també Ràdio Sabadell, però que calia actuar amb més rigor i anomenar als membres del Consell Consultiu en el marc on corresponia. Per tant, les entitats esportives, econòmiques, socials i culturals haurien de pronunciar-se al respecte de les persones que hi participen en el Consultiu, si més no per que continuïn exercint la seva tasca.

El regidor membre del Consell d’Administració, Juan Miguel Mena, plantejarà en la propera sessió ampliar el Consell Consultiu de l’empresa a altres entitats. Així com valorem positivament que hi hagi membres del Consell Consultiu vinculats a les entitats econòmiques, esportives, social i culturals, trobem a faltar altres àmbits que tindrien molt a aportar en aquest marc participatiu com ara les entitats veïnals o sindicals.

Finalment, la coalició ICV-EUiA lamenta que el regidor del Partit Popular, sr. Jordi Soriano, en aquest Consell d’Administració hagi delegat el seu vot en el vicepresident, sr. Lluís Monge. Es tracta, per tant, d’una altra evidència del recolzament que el PSC, liderat per Manuel Bustos, està rebent per part del PP de la ciutat. A l’entendre del nostre Grup Municipal, sembla fora de la lògica política actual de la ciutat el fet que un regidor de l’oposició (sr. Jordi Soriano del PP) delegui el seu vot en un membre del govern (sr. Lluís Monge, del PSC).