NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

diumenge, de febrer 22, 2009

Els regidors d’EUiA, Marisol Martínez i Joan Mena, acompanyen la plantilla d’ACC Spain durant la seva tancada


Els regidors Martínez i Mena, a ACC Spain amb els membres del Comitè d'Empresa José R. Corrales i Genaro Jiménez.

Esquerra Unida i Alternativa ha mostrat públicament tot el seu suport i la seva solidaritat a la situació que estan vivint els treballadors i les treballadores d’ACC Spain (antiga Unidad Hermética), que han hagut de dur a terme una vaga i una tancada a l’empresa durant tot el cap de setmana.

Els regidors d’EUiA a l’Ajuntament de Sabadel, Marisol Martínez i Joan Mena, van acompanyar els treballadors i les treballadores d’ACC Spain durant l’assemblea que el Comitè d’Empresa va celebrar dins de la mateixa fàbrica per tal de donar informació a la plantilla sobre el principi de preacord que s’havia arribat a la Inspecció Laboral. Martínez i Mena, un cop van ser informats que hi havia un principi de preacord es van desplaçar a la fàbrica, on els treballadors i les treballadores portaven ja més de 48h tancats, per conèixer de primera mà les condicions del preacord. Allà mateix, els regidors van ser informats per membres del Comitè d’Empresa que el proper dilluns es celebraria una altra Assemblea de Treballadors i una votació per veure si s’assumien les condicions del preacords per part de la plantilla.
Durant el decurs de l’assemblea, Martínez i Mena van mostrar al Comitè d’Empresa i a tota la plantilla el seu suport i la seva solidaritat i van posar-se a disposició de la defensa dels interessos dels i les treballadores d’ACC Spain. Amb aquest mateix objectiu, els dos regidors van informar que ja havien traspassat tota la informació de que es disposava al Grup Parlamentari i, concretament, havien mantingut converses amb la diputada d’ICV-EUiA, Mercè Civit, per tal de traslladar al Govern de la Generalitat de Catalunya la situació que es viu a ACC Spain des de la passada setmana.

1 Comments:

  • At 2:50 a. m., Anonymous Anònim said…

    llegir tot el bloc, bastant bo

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home