NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimarts, d’octubre 24, 2006

Jordi Miralles fa una crida als sabadellencs i als vallesans d'esquerres perquè l'ú de novembre votin


El coordinador General d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i número tres de les llistes d'Iniciativa Verds - Esquerra Alternativa (ICV-EUiA) pel parlament, Jordi Miralles, ha visitat Sabadell durant tot el dia i ha fet una crida als sabadellencs i vallesans d'esquerres perquè surtin a votar el proper ú de novembre. Miralles ha fet una visita al Taulí, al barri de Torreromeu i, finalment ha dinat amb els sindicalistes de la comarca. A Torreromeu volia conèixer de primera mà com està funcionant la llei de barris i, en aquest sentit, ha dit que està resultant positiva, tot i que ha admès que encara queda molt per fer. A l'Hospital de Sabadell, el coordinador Esquerra Unida i Alternativa ha observat la situació de les llistes d'espera i ha parlat amb els treballadors per conèixer les seves condicions laborals. Finalment, el dinar amb els sindicats ha servit, segons Miralles, per fer-se una idea de les inquietuds d'aquestes entitats. Després de tota la ruta, el número tres de les llistes dels ecosocialistes s'ha mostrat molt confiat i ha tingut la sensació que al Vallès Occidental guanyaran les esquerres. Tot i així ha fet una crida: "Volem cridar-los perquè el dia ú de novembre es mobilitzin per aconseguir una continuïtat en les polítiques d'esquerres". "També volem que els votants d'Esquerra Republicana i els del PSC diguin als seus dirigents vallesans que no volen una 'socio - convergència' o una 'esquerro - convergència'", ha continuat Miralles.

L'ecosocialista ha carregat amb duresa contra Convergència i Unió (CiU). Ha dit que el que ha vist avui a Sabadell "és la pel·lícula de la realitat davant el DVD de la mentida". Ha admès que el tripartit "ha fet molt soroll" però ha assegurat que aquest soroll "no és res comparat amb les desigualtats que va crear CiU" en 23 anys. Per últim, el coordinador d'Esquerra Unida ha criticat l'última proposta del líder convergent, Artur Mas. Ha dit que el fet que la Generalitat assumeixi el 20% de la compra d'un habitatge per a joves no solucionarà els problemes dels més necessitats. Sinó dels que ja tenen la possibilitat de pagar el 80% restant.

La diputada al Congrés, Carme García, també ha participat en la visita a Sabadell. Garcia ha reivindicat l'intervencionisme polític en determinades matèries com la sanitat, la immigració, les infrastructures i l'urbanisme: "Hem de ser intervencionistes en aquestes coses". "Mentre hi hagi situacions com les del barri de Torreromeu hem de ser intervencionistes", ha dit Carme Garcia, que es referia a les llistes d'espera en el centre de dia i la residència del barri, a més de referir-se a la situació de l'escola Joan Montllor, en la qual, segons l'ecosocialista, hi assisteixen una minoria dels nens del districte, la majoria immigrants. És per això que ICV-EUiA vol potenciar una societat "equitativa".