NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dilluns, de febrer 12, 2007

Una delegació d’ICV-EUiA de Sabadell participa a la Jornada Programàtica Municipal de la coalició A peu de carrer.


Carme Garcia es dirigeix als 600 participants

ICV-EUiA ha celebrat aquest dissabte la jornada nacional de política municipal A peu de carrer a Tarragona. La jornada, que ha aplegat més de 600 companys i companyes de la coalició, té com a objectiu continuar avançant en l’intercanvi d’experiències i en l’elaboració de noves propostes d’acció municipal.

Una delegació d’ICV-EUiA de Sabadell encapçalada per la cap de llista Carme Garcia, la coordinadora local d’EUiA, Marisol Martínez, i el Portaveu del Grup Municipal, Ramon Álvarez, ha participat en aquesta convenció programàtica que ja ha esdevingut la trobada a nivell nacional del municipalisme de la coalició.

La jornada programàtica municipal del 2007 s’ha dividit en diferents tallers d’anàlisi i debat vertebrats sobre tres eixos fonamentals: Ciutats i pobles inclusius, cohesionats, amb drets i benestar per a tothom; Ciutats i pobles ecològics, amb un model econòmic i urbà sostenible; i Ciutats i pobles quotidians, participatius, convivencials i diversos. Aquest 2007, la coalició té el repte de continuar consolidant el creixement electoral i augmentar les nostres responsabilitats de governar des de la proximitat. La confirmació de més candidatures arreu del territori són una evidència d’això.


Al final de la convenció programàtica municipal s’han presentat les diferents conclusions de cadascun dels tallers de treball. Dels tres eixos en què estaven dividides les sessions d’anàlisi i debat, la cap de llista d’ICV-EUiA per Sabadell i diputada al Congrés, Carme Garcia, ha estat l’encarregada d’aportar les conclusions dels tallers vinculats a l’eix 1 de treball. En aquestes conclusions, Carme Garcia ha refermat que “la coalició ha de ser el pal de paller de les ciutats i els pobles inclusius, cohesionats, amb drets i benestar per a tothom”. També ha remarcat que “la transversalitat ha de ser el mecanisme d’unió i connexió entre els diferents aspectes de l’acció política que es dugui a terme des de la coalició”.

Durant les jornades A peu de carrer també han intervingut Joan Saura, president d’ICV i Conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Josep Nuet, responsable d’acció interna d’EUiA i Senador de l’Entesa Catalana de Progrés i, s’han conclòs amb la intervenció del Manifest Programàtic de la coalició per part de la cap de llista d’ICV-EUiA a Barcelona, Imma Mayol.