NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, de desembre 15, 2007

Mena pregunta por el proyecto de rehabilitación de la Plaza de Entrepeñas

Avui, com cada dimecres, ha tingut lloc la comissió informativa d’Espai Públic i Participació Ciutadana a les instal.lacions de Can Marcet. Com a representant de la coalició ICV-EUiA de Sabadel ha assistit el regidor Juan Miguel Mena.

El regidor Mena ha demanat explicacions sobre el projecte de rehabilitació de la Plaça Entrepeñas de Torre-romeu. Aquest projecte va ser un acord al que va arribar l’equip de govern, ara fa gairebé dos anys, amb la Junta de l’Associació de Veïns d’aquest barri. A més, la reforma de la plaça Entrepeñas de Torre-romeu també va ser un dels compromisos polítics als quals va arribar el PSC en el seu programa electoral de les passades eleccions municipals. El projecte acordat, i que no ha estat mai presentat a les entitats del barri, pretenia una pacificació o peatonalització d’aquesta plaça interior que presenta un estat de deteriorament preocupant.

En aquest sentit, des d’ICV-EUiA de Sabadell esperem que el govern Bustos acompleixi aquest doble compromís, amb les entitats del barri i amb els seus votants, i presenti el més aviat possible un document de treball que pugui ser consensuat amb les entitats amb qui es van comprometre.

D’altra banda, en el mateix sector de la ciutat, el regidor Mena ha demanat a l’equip de govern la instal.lació de les tanques protectores al voltant de la zona de jocs infantils que es va posar en funcionament l’any passat a la plaça del Cardener. Aquestes tanques, que s’estan instal.lant a la majoria de places amb jocs infantils de la ciutat, suposarien un benefici en quant a seguretat pels nens i nenes que juguen a la plaça del Cardener que, malauradament, ja han hagut de patir algun accident molt greu. Finalment, des d’ICV-EUiA considerem que aquesta plaça del Cardener de la part baixa del barri de Torre-romeu té suficient espai com per plantejar-se un projecte que doni contingut social a la mateixa. Des del barri, s’havia demanat la ubicació d’una pista de patinatge sobre rodes destinada al sector infantil i juvenil de Torre-romeu que no tenen instal.lacions d’aquest tipus en tot el sector.