NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dijous, de novembre 13, 2008

Martínez i Mena han estat escollits membres del Consell Nacional, òrgan màxim de la direcció nacional d’EUiA


Intervenció de Martínez a la 5a Assemblea d'EUiA

Durant la passada Assemblea Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa va ser reelegit Jordi Miralles com a Coordinador General d’EUiA i es va aprovar, entre altres aspectes, que la nostra organització ha de marcar més perfil social. En aquest sentit, EUiA es mostra preparada per plantar cara a la crisi amb alternatives i té voluntat de contribuir a la unitat dels treballadors i les treballadores, i així va quedar patent en una resolució aprovada amb propostes per una economia al servei de les persones.



D’altra banda, i durant la votació de la mateixa Assemblea, els regidors de Sabadell, Marisol Martínez i Joan Mena, han estat escollits membres del Consell Nacional d’EUiA, l’òrgan màxim de direcció nacional de la nostra organització. En aquest sentit, el reconeixement a la coordinadora local de Sabadell i comarcal del Vallès Occidental, així com al responsable d’organització d’EUiA a la nostra ciutat, són un símptoma de l’aposta estratègica que Sabadell representa per a EUiA i, evidentment, un major pes territorial de la nostra ciutat a la direcció nacional d’EUiA. En aquest sentit, Martínez afirma que “la nostra formació surt de la 5a Assemblea molt més jove i més moviment: el nou Consell Nacional ha rebut un 98,66% de suports i la seva mitjana d’edat és de 39 anys. És important que a EUiA apostem per socialitzar la nostra activitat política i per ser més moviment”.



Pel que fa a l’estratègia organitzativa d’EUiA a nivell nacional, Mena ha volgut remarcar que “aquesta Assemblea ha avalat per àmplia majoria els documents estratègics, concretament amb un 86,8% de suports; documents que afirmen que l’acord del Govern d’Entesa és estratègic per a EUiA i que l’aposta és decidida per demanar que la coalició ICV-EUiA sigui més política, més participativa, que desenvolupi la seva potencialitat i que sumi molta més gent”.




A més, la coordinadora local i regidora d’EUiA, Marisol Martínez, també ha estat triada com a representant del territori per a la delegació d’EUiA que assistirà a la propera Asamblea Federal d’Izquierda Unida, el proper cap de setmana a Madrid. Martínez porta a Madrid l’encàrrec de la 5a Assemblea d’EUiA d’apostar per una candidatura unitària i una direcció compartida en la nova etapa d’Izquierda Unida. En aquest sentit, Martínez ha afirmat que “el missatge de la unitat interna i la cohesió en aquesta darrera Assemblea d’EUiA és un bon missatge per traslladar-ho, en aquests moments, a IU. Per tant, la funció de les persones que hem estat triades per EUiA per assistir a l’Assemblea d’IU és reivindicar, ara més que mai, un projecte conjunt de l’esquerra per lluitar contra la situació de crisi que vivim i per evitar que aquesta crisi econòmica i financera l’acabin pagant els treballadors i les treballadores”.