NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, d’octubre 28, 2006

ICV-EUiA se reúne con la A.V.V. de la Planada del Pintor

La coalició ICV-EUiA va mantenir una reunió amb la Junta de l’Associació de Veïns de la Planada del Pintor per tal d’explicar la necessitat d’un govern d’esquerres a la Generalitat de Catalunya després de les eleccions del dia ú de novembre. Aquesta visita s’emmarca dins dels actes de campanya extensiva que està realitzant la coalició per tota la ciutat.

Una comitiva de persones vinculades a ICV-EUiA encapçalades per la Diputada al Congrés Carme Garcia i la Coordinadora local d’EUiA i candidata al Parlament de Catalunya, Marisol Martínez, es van reunir a la seu de l’entitat veïnal per tal de transmetre els objectius prioritaris d’un nou govern d’esquerres a Catalunya.

Segons Carme Garcia, “CiU està demostrant durant aquesta campanya la seva veritable cara: la d’una dreta que no es diferencia de la dreta reaccionària del PP. Mentre que CiU i el PP volen el model dels Estats Units i de Bush; nosaltres busquem un estat del benestar modern i fort”. Carme Garcia també va remarcar que “En aquestes eleccions ens hi juguem molt. Ens hi juguem donar un pas enrere i tornar a les polítiques de xecs que defensa CiU o continuar donant passos cap endavant amb un nou govern d’esquerres que busqui les polítiques dels drets”. La diputada al Congrés també ha volgut deixar clar que “podem demostrar que hi ha una altra manera de governar, necessitem 4 anys més per fer-ho. Hem començat un salt qualitatiu i quantitatiu tan impressionant en polítiques de benestar social que, si tornem al govern, CiU trigarà molts anys a governar”.
Marisol Martínez, coordinadora local d’EUiA i candidata al Parlament de Catalunya, va insistir en què “ERC i PSC aclareixin el seu electorat què faran amb els seus vots”, i que en aquests moments “Artur Mas és un líder desbocat, volia ser un Kennedy i s’ha convertit en una mala caricatura del tatcherisme”. Finalment, Martínez també ha volgut concloure afirmant que “ens juguem continuar amb el canvi de tendència o tenir govern conservador per molts anys. Per no donar passos enrere en els drets humans universals, hem de derrotar CiU l’1 de novembre”.