NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, de desembre 22, 2006

ICV-EUiA demana la creació d’una Comissió de Seguiment de la situació en la que es troba l’Hospital Taulí de Sabadell


Hospital Taulí de Sabadell

Els vint-i-tres anys de governs convergents a Catalunya han originat, entre altres coses, que la situació de la sanitat pública al nostre país sigui molt preocupant. Concretament al Vallès Occidental, i també Sabadell, els governs de la dreta s’han encarregat de fomentar la sanitat privada en detriment de la pública. Fruit d’aquest comportament polític, l’Hospital Taulí de Sabadell es troba en una situació que requereix una solució de forma immediata.

Com ha afirmat la coalició ICV-EUiA en altres ocasions, la sanitat pública és un dels punts importants per al govern d’Entesa a la Generalitat de Catalunya PSC, ERC i ICV-EUiA. Tanmateix, com també ha declarat la coalició ICV-EUiA l’únic govern amb capacitat per reconduir i resoldre la situació que viuen els treballadors i els usuaris de l’Hospital de Sabadell, és un govern d’esquerres.

Des d’ICV-EUiA volem fer la proposta pública de posar en marxa una comissió de seguiment de la situació en la que es troba l’Hospital de Sabadell, tant pel que fa als usuaris com també als treballadors. Aquesta Comissió de Seguiment hauria d’estar integrada per tots els partits polítics presents a l’Ajuntament de Sabadell, especialment aquells que tinguin responsabilitats de govern tant a la Generalitat de Catalunya com també a l’Ajuntament de la ciutat, i per les entitats de la ciutat. Segons ICV-EUiA és important que dins d’aquesta comissió hi hagi una interrelació entre les diferents responsabilitats polítiques i els agents socials de Sabadell.

Finalment, ICV-EUiA també vol traslladar que ja hem iniciat un seguit de reunions amb algunes organitzacions polítiques de la ciutat per proposar-los la creació d’aquesta Comissió de Seguiment del Pla de Xoc que s’està duent a terme per la Conselleria de Salut.