NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimarts, de febrer 13, 2007

Marisol Martínez: “El tinent d’alcalde, Juan Carlos Sánchez, demostra no tenir coneixement de la tasca que fa un diputat”.


Marisol Martínez

Des de la coalició ICV-EUiA de Sabadell volem transmetre la nostra satisfacció pel que hem aconseguit en benefici de la nostra ciutat i de la informació vers els nostres conciutadans. Entenem que amb una roda de premsa sobre les Vacances de la Gent Gran i una nota de premsa sobre la recuperació del Castell de Can Feu, la coalició ICV-EUiA ha aconseguit que l’equip de govern doni molta més informació de la que, en un començament, va publicitar.

D’altra banda, hem de lamentar que aquestes contestes per part de l’equip de govern responen més a una reacció per intentar que no es visualitzi que existeixen veritables problemes a la ciutat que no pas a una voluntat democràtica de donar informació. En aquest sentit, la coordinador local d’EUiA i candidata d’ICV-EUiA, Marisol Martínez, informa que “el mateix dia que des de la nostra organització vam registrar algunes preguntes sobre el Castell de Can Feu, el tinent d’alcalde Juan Carlos Sánchez va donar la resposta públicament”. En aquest sentit, Martínez entén que “depèn de qui hauria de sortir del seu despatx i conèixer quina és la realitat que es viu a la ciutat i que, des de l’equip de govern, no s’explica mai”.

Respecte a les paraules que va dedicar el senyor Juan Carlos Sánchez a la nostra cap de llista, Marisol Martínez afirma que “haver-se permès aquesta crítica al nostre grup i, personalment, a la nostra candidata demostra que tot un tinent d’alcalde no té coneixement de quina és l’activitat que dedica un diputat. En aquest sentit, podria preguntar a la també tinent d’alcalde Montserrat Capdevila que porta tasques de gestió molt importants a la ciutat i és diputada del Parlament de Catalunya, quelcom que ningú de l’equip de govern ha plantejat com a incompatible”.

Finalment, Martínez també entén que “és molt preocupant que l’equip de govern confongui la oposició amb la pre-campanya electoral. Potser és que encara no coneixen prou bé les regles democràtiques de la política. En tot cas, nosaltres també podríem interpretar que l’alcalde i tot el seu equip de govern porten fent campanya electoral molt de temps”.

6 Comments:

  • At 11:02 p. m., Anonymous Anònim said…

    ¿que ganas tienes de salir en la foto a cualquier precio, eh?

     
  • At 12:41 p. m., Anonymous Anònim said…

    Quina poca rigorositat!Només aneu buscant titulars per sortir cada dia al diari. Els veïns de Sabadell voldríem llegir propostes, no crítiques....

     
  • At 5:59 p. m., Anonymous Anònim said…

    La poca rigorositat és la que tenen els socialistes fent propostes d'aquestes per enganyar-nos a tots!! Segur que ets un sociata que busca timar a algú!! Molt bé, Carme, seguiu així... a les últimes no vaig votar... En aquestes ja tens el meu vot.

     
  • At 8:02 p. m., Anonymous Anònim said…

    Hay que ver como aprende la gente, hata ahora los titulares solos los hacia el Sr. Bustos, que poca rigurosidad tienen esos que cuestinan al Faraon.De verdad que donde vamos a llegar.

    Mensage para el representante de los vecinos de Sabadell(sabes que somos 210000)

     
  • At 1:18 p. m., Anonymous Anònim said…

    Me parece bastante serio y riguroso cuestionar....la existencia de unas buenas bases del funcionamiento o no de la participación ciudadana, hablamos de información, todo un tema ¿Que pasa? ¿está picando...?

     
  • At 1:41 p. m., Anonymous Anònim said…

    Que manía esa foto soporta una labor y una noción encomiable, lo de que todo es lo mismo lo dice siempre la derecha

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home