NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, de desembre 22, 2007

La propaganda de l'alcalde li surt molt cara a la ciutat


Aquest matí la portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA de Sabadell ha assistit a la Junta de Govern Deliberativa que té lloc cada divendres. Un dels punts de la Junta Deliberativa d’avui ha estat la renovació per dos anys del programa que fa el govern de la ciutat al Canal Català TV. Aquest programa, que té un cost de 262.720€, fa un repàs d’una hora setmanal d’informació “institucional”.

La coalició ICV-EUiA vol manifestar el seu desacord amb aquesta despesa que trobem del tot desproporcionada i que no representa cap benefici per als ciutadans i les ciutadanes de Sabadell, sinó un simple lluïment de la figura de l’alcalde.

El grup municipal ha lamentat que “la propaganda de l’alcalde Bustos surti tan cara a la ciutat”. És difícil d’explicar a la ciutat “que el govern s’oposi a aprovar unes taxes que assegurarien la gratuïtat de serveis públics tan bàsics com l’ajuda a domicili, que van ser presentades com al.legacions pel nostre Grup Municipal, i que tenen un cost per a la ciutat de 200.000€, i en canvi ens podem permetre una xifra similar en propaganda del govern”. Per tant, “s’estan pagant amb les taxes de les rendes més baixes la propaganda de l’alcalde Bustos, perquè amb això que aquest govern no vol deixar de cobrar als ciutadans amb els ingressos més baixos, serveix per pagar aquest tipus de propaganda”.

D’altra banda, a la mateixa Junta de Govern Deliberativa, la portaveu del nostre grup municipal, juntament amb el portaveu de CiU, han demanat a l’equip de govern per la seva negativa d’asseure’s en una taula de diàleg amb els representants de l’Agrupació de Veïns de Gràcia. Com a resposta a aquesta pregunta, l’equip de govern ha llençat un seguit de desqualificacions sobre un dels representants de l’Agrupació de Veïns de Gràcia per no reunir els mínims d’educació, acusacions del tot inoportunes i gens compartides per ICV-EUiA.

Segons la portaveu del Grup Municipal, Carme Garcia, “és sorprenent que un govern conegut a tot arreu pel seu estil poc dialogant i desqualificador doni lliçons a les Agrupacions de Veïns del que són les formes de relacionar-nos. Senzillament, perquè aquest govern no té ni credibilitat ni força moral per donar lliçons de diàleg i educació a ningú, i molt menys als veïns de Sabadell”.