NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimecres, de març 05, 2008

Joan Mena pide un Parque Infantil de 0-3 años en Can Puiggener


Detal del Centre Cívic de Can Puiggener


El regidor de la coalició ICV-EUiA de Sabadell, Joan Mena, ha formulat una petició en el marc de la Comissió Informativa d’Espai Públic, celebrada avui a les dependències de Can Marcet, que ha consistit en demanar la instal·lació d’un parc infantil de 0-3 anys en algunes de les places públiques del barri de Can Puiggener.



Segons ha recordat Mena, en tot el barri, no hi ha cap zona de parc infantil habilitada per a què puguin jugar els nens menors de tres anys. Si bé és cert que no és l’únic barri de la ciutat que no disposa d’aquest tipus de parcs infantils, és important tenir en compte la transformació social i urbanística que viu i viurà el barri en un futur, per tal d’habilitar de forma urgent una plaça destinada a aquests usos.



Des de la coalició ICV-EUiA, com hem demostrat en altres moments tant a al ciutat com en un àmbit més general, considerem que és important tenir present a la vida comunitària els nens i les nenes de menys de tres anys. En aquest sentit, amb la mateixa fermesa que demanem l’escolaritat pública i gratuïta per als infants de 0-3 anys, també ho farem per establir marcs de trobades lúdiques en aquest sector de la població.



Finalment, ICV-EUiA recorda que, especialment a Can Puiggener, no s’ha d’apostar únicament per un creixement urbanístic del sector, sinó que s’han de garantir, a l’hora, equipaments i espais públics que garanteixin la millora en qualitat de vida dels ciutadans.