NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

diumenge, de desembre 21, 2008

EUiA de Sabadell celebra el tradicional sopar de valoració de l’any polític a la ciutat


Un moment del sopar d'EUiA

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell va celebrar el passat divendres el ja tradicional sopar de valoració de l’any polític a la nostra ciutat. Al sopar, on van participar molts afiliats i amics i amigues de la nostra organització, també van estar presents membres d’entitats veïnals, entitats culturals i de solidaritat i una nodrida presència del col.lectiu d’immigrants africans i llatinoamericans de Sabadell.

La coordinadora local de Sabadell, Marisol Martínez, va aprofitar l’ocasió per felicitar tota la gran família d’EUiA a Sabadell “perquè demostrem, dia a dia, el nostre compromís amb la democràcia, la pau, la solidaritat i els valors de l’esquerra en què es fonamenta el projecte d’Esquerra Unida i Alternativa”. Martínez va afegir “que a Sabadell, més que mai, cal una organització política d’EUiA més forta i més útil, amb presència a la vida associativa de la nostra ciutat i tenint clars els objectius que hem de defensar allà on estigui cadascú de nosaltres”. En aquest sentit, Martínez va avançar que “els tres grans eixos de la línia política d’EUiA a Sabadell pel proper any 2009 seran la crisi econòmica, l’educació i la pau. Pel que fa a la situació econòmica, EUiA no es cansarà de dir que aquesta Crisi no l’han de pagar les persones més vulnerables de la societat. A Sabadell, com a tot arreu, EUiA està al costat dels treballadors i les treballadores que estan patint Expedients de Regulació i, exercint la nostra responsabilitat, exigirem a les administracions que vetllin pels drets dels i les treballadores”.

Durant el sopar, EUiA va tenir coneixement de l’elecció de Ignacio Fernández Toxo como a nou secretari general de CCOO, i Martínez va aprofitar la notícia per apostar “decididament i amb valentia, per la col.laboració sindical i les forces d’esquerres. Aquestes unió ha d’aconseguir que la crisi no la paguin els treballadors ni les treballadores”.

El sopar va comptar, també, amb l’amenització musical per part d’artistes immigrants de la ciutat, del col.lectiu senegalès i uruguaià. En aquest sentit, Martínez va indicar que “avui, al nostre sopar, som un reflex de la nova societat sabadellenca: que incorpora la població immigrant al compromís de ciutat”.