NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, de març 27, 2009

EUiA de Sabadell fa una crida ciutadana a participar en l’homenatge a l’Alcalde Antoni Farrés



Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell vol fer una crida ciutadana a participar en l’homenatge que una comissió ciutadana, integrada per amics i familiars, ha organitzat pel proper dissabte dia 28 de març a les 19h a Fira Sabadell entorn a la figura de l’alcalde de la democràcia de la nostra ciutat, Toni Farrés. L’alcalde de Sabadell, que ens va deixar el passat dia 13 de febrer, és la figura política més estimada del Sabadell de la democràcia i, des d’EUiA, estem convençuts que l’espai de la Fira s’omplirà a vessar per tots aquells ciutadans i ciutadanes que estimaven i apreciaven el Toni.

Des d’EUiA de Sabadell volem destacar molt positivament que hagi estat una comissió ciutadana la organitzadora d’aquest acte d’homenatge. És, sens dubte, la millor mostra del sentiment que l’alcalde Farrés ha despertat al llarg de tota la seva trajectòria política i personal envers els veïns i les veïnes de la ciutat. Per tant, EUiA considera que en aquest any de commemoració del 30è aniversari dels Ajuntaments Democràtics, la figura del Toni Farrés pren una especial rellevància a nivell local, nacional i estatal per haver estat un model d’alcalde exemplar i una referència del món del municipalisme durant els seus primers anys d’activitat democràtica.
Pel que fa a l’homenatge, la part central serà la projecció del documental titulat Antoni Farrés, el moment del 1979, un reportatge que repassa els primers ajuntaments democràtics a la ciutat i que inclou imatges de l’arxiu històric de TVC i de TVE. A continuació, es farà una lectura d’alguns textos del mateix alcalde Farrés i una tertúlia amb representants de diferents formacions polítiques que van estar molt propers a la figura de l’Alcalde.