NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, d’abril 24, 2009

EUiA continuarà amb la campanya del Pásalo també a la Festa de la Diversitat i valorarà mantenir-la com a campanya estable a la seu local d’EUiA


Un moment a la paradeta d'EUiA

Esquerra Unida i Alternativa va dur a terme ahir, dia de Sant Jordi, per primera vegada a la ciutat, la campanya Pásalo: intercanvi de llibres en temps de crisi. La valoració que es fa des de la formació de Sabadell és molt positiva, ja que es van dur a terme durant el dia d’ahir gairebé 500 interaccions d’intercanvi i aportacions voluntàries de llibres de lectura. La cita va tenir lloc a l’estand d’EUiA a la Plaça del Mercat Central durant tot el dia.

Davant l’èxit de la convocatòria i la valoració positiva de mols sabadellencs i sabadellenques sobre l’experiència, la direcció local d’EUiA va decidir allargar la campanya del Pásalo i dur-la a terme, també, a l’estand que EUiA tindrà a la Festa de la Diversitat, el proper dissabte dia 24 d’abril a la Plaça de l’Argub (parc de Catalunya), des de les 10h del matí i fins a les 21h del vespre.

Segons la coordinadora d’EUiA, Marisol Martínez, “ha estat una experiència molt positiva que, sense cap mena de dubte, repetirem a la ciutat en un o un altre format. Hem decidit mantenir la campanya també a la Festa de la Diversitat per fomentar els valors del reciclatge, la reutilització, la solidaritat i la cooperació en aquesta trobada intercultural de la ciutat; un escenari idoni per continuar lligant la cultura i el foment de la lectura als valors que necessita la nostra societat”. Martínez també ha afegit que “després d’aquesta gran acceptació, des d’EUiA valorarem si mantenir aquesta campanya d’una manera estable a la seu de la nostra formació a Sabadell”.