NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, d’octubre 28, 2006

Joan Saura presenta les propostes de sanitat d'ICV-EUiA al CAP Rambla de Sabadell



El candidat d'Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa, Joan Saura, ha presentat al Cap Rambla les propostes del seu partit en matèria sanitària. Saura ha defensat com a objetiu prioritari "l'augment de les prestacions sanitàries que cobreix la sanitat pública, millorar la qualitat del sistema i augmentar el temps de visita als pacients". També ha promès que les llistes d'espera per a qualsevol operació seran com a màxim de "tres mesos" i que tots els ciutadans tindran dret a una visita "d'almenys deu minuts".
Joan Saura ha anat acompanyat per una delegació de membres de la coalició encapçalada per la Diputada al Congrés, Carme Garcia, i la coordinadora local d'EUiA i també candidata al Parlament de Catalunya, Marisol Martínez. Els candidats Saura i Martínez van aprofitar per xerrar amb els responsables del CAP dels problemes que tenen i amb alguns dels usuaris que es van acostar a saludar-los

El presidenciable ecosocialista s'ha mostrat "content" pels resultats de la recent enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques sobre la intenció de vot. Segons l'estudi, la seva formació aconseguiria més de deu escons en els propers comicis. Per això, Saura considera que si es reedita el tripartit, seria de "sentit comú" que obtinguessin més poder polític. I també ha assegurat que els agradaria "controlar-ho gairebé tot", però ha subratllat que la nostra prioritat és "l'àrea d'habitatge". Encara que també li agradaria encarregar-se d'educació, sanitat i benestar i família.