NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, de març 02, 2007

ICV-EUiA demana garanties de seguretat davant les visites al Castell de Can Feu


Detall de les visites al Castell de Can Feu

Davant les diferents visites que ha programat l’Ajuntament de Sabadell i que encara estan previstes per aquest cap de setmana a l’emblemàtic Castell de Can Feu de la ciutat, la coalició ICV-EUiA volem mostrar la nostra gran preocupació degut a què considerem que no hi ha garanties de la seguretat de l’estructura de l’edifici.

L’emblemàtic Castell de Can Feu és un edifici en desús des de fa molt de temps i, tant en aquest cas com en qualsevol altre edifici de titularitat pública o privada, qualsevol activitat que es dugui a terme en l’interior ha d’anar avalada pels serveis tècnics municipals o, en el seu defecte, per experts de dins o de fora de l’Ajuntament.

En aquest sentit, és pública i notòria la situació en la que es troba el Castell de Can Feu de la ciutat, no en va, l’Alcalde de la ciutat ha anunciat la inversió de dos milions d’euros per la recuperació del Castell. Aquesta xifra ja ens dóna molts indicis de l’estat de conservació en què es troba el Castell de Can Feu.

Per aquesta raó, des d’ICV-EUiA volem recordar que tant l’Alcalde de la ciutat com diferents mitjans de comunicació local han confirmat que la visita prevista per a centenars de persones no es farà només pels voltants del Castell, sinó que també s’entrarà a les diferents sales i espais interiors de l’edifici. En aquest sentit, volem manifestar la nostra gran preocupació en el cas que no hi hagin aquestes garanties i informes tècnics que avalin la seguretat de l’edifici.

Per això, el Grup Municipal d’ICV-EUiA ha registrat dues preguntes al govern municipal per saber si existeixen aquests informes que avalen la seguretat del Castell de Can Feu. Durant el dia d’avui, hem intentat tenir resposta a la pregunta, però, no havent estat possible obtenir amb claredat l’existència o no d’aquests informes tècnics, considerem important tant per la pregunta adreçada al govern com per a aquesta nota pública que l’equip de govern actuï amb la màxima responsabilitat sense posar en perill la seguretat de les persones.

2 Comments:

  • At 11:32 p. m., Anonymous Anònim said…

    Vaja, vaja.curiosament parleu de seguretat vosaltres? I quina mosca us pica ara de trobar pegues a tot el que es fa de positiu a la ciutat? És que estàveu adormits... El Principal, les vacances de gent gran, els pisos, can Feu.... què més?

     
  • At 6:24 p. m., Blogger Unknown said…

    Jo vaig estar al Castell de Can Feu i no vaig detectar cap risc pels ciutadans que cívicament vam anar a visitar el Castell de Can Feu.

    Quan els comunistes governaveu Sabadell mai us vau preocupar pel patrimoni de la ciutat.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home