NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimecres, de setembre 05, 2007

La coalició ICV-EUiA acompanyarà, amb condicions, en missatge institucional de l'alcalde a la Festa Major



Davant de l’anunci fet públic per algunes organitzacions polítiques de no acompanyar l’alcalde de la ciutat, Manuel Bustos, en el discurs de recepció de la Festa Major de Sabadell que s’ha de celebrar demà dijous a la Bassa de Sant Oleguer, la coalició ICV-EUiA vol fer, a través de la seva regidora portaveu, Carme Garcia, les següents valoracions polítiques:


  • La Festa Major és un acte institucional que representa a tota la corporació i, a més, a tota la ciutadania. Per tant, entenem que és imprescindible que el discurs de l’alcalde de Sabadell sigui institucional i compartit per la resta dels Grups Municipals del consistori.

  • El fet de no haver compartit els eixos bàsics del discurs en recepcions de Festes Majors passades havia originat algunes molèsties perquè l’alcalde havia parlat en nom seu o del PSC i no pas com a representant màxim de la corporació municipal.

  • La regidora portaveu d’ICV-EUiA, Carme Garcia, ha demanat directament al portaveu del Grup Municipal del PSC que ens faci coneixedors dels eixos i les línies bàsiques del discurs que farà l’alcaldes.

  • Avui mateix, Carme Garcia ha estat informada d’aquests eixos i ens han garantit que el discurs de l’alcalde se centrarà en la part institucional i representarà a tota la corporació.

Un cop realitzada aquesta gestió política amb un dels representants màxims de l’equip de govern, la regidora portaveu d’ICV-EUiA, Carme Garcia, vol manifestar la seva satisfacció i la del Grup Municipal que representa per haver estat coneixedors de les línies bàsiques del discurs de recepció de Festa Major. En conseqüència, i atenent a la resposta de l’equip de govern, la decisió del Grup Municipal d’ICV-EUiA és estar presents a la recepció de la Festa Major i acompanyar l’alcalde de Sabadell mentre duri el seu discurs, entenent que s’està representant a tota la corporació municipal i a tota la ciutadania. Evidentment, ICV-EUiA també ha fet saber a l’equip de govern que si aquests eixos del discurs no són compartits prendrem la determinació, en aquell precís moment, que el Grup Municipal i la seva regidora portaveu considerin més adequada.