NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, de maig 26, 2007

Gaspar Llamazares visita Sabadell


Llamazares amb Francisco Morales. Escoltant, Joan Josep Nuet, Mercè Civit, Joan Herrera, Carme Garcia i, al fons, Marisol Martínez i Juan Miguel Mena.

La candidatura d’ICV-EUiA a Sabadell, encapçalada per Carme Garcia, ha rebut el suport dels coordinadors generals d’IU, Gaspar Llamazares, d'EUiA, Jordi Miralles, i del diputat d’ICV-EUiA al Congrés, Joan Herrera, en un acte de campanya al barri de Ca n’Oriach. Davant de més de 300 assistents, els dirigents de la coalició han coincidit en la necessitat que Sabadell torni a tenir un govern municipal d’esquerres de debò, que aposti per la preservació del medi ambient, que sigui transparent i on ICV-EUiA es consolidi com a decisiva per acabar amb les majories absolutes a l’estil ‘Bustos’.

En aquest sentit, Llamazares ha afirmat que “és necessari airejar i ventilar les majories absolutes del PSOE i el PSC a les municipals, perquè com a Sabadell, son majories que fan olor de ranci. Degeneren de tal manera que el que en un principi és socialista es torna ‘ibarrisme’ a Extremadura, ‘bonapartisme o bonisme’ a Castella-La Manxa, o ‘bustisme’ a Sabadell”.

El coordinador general d’IU ha assegurat també que ICV-EUiA ha de ser a Catalunya i les seves poblacions “garantia per fer front a la dreta i per conformar governs d’esquerres, i a més, d’esquerres plurals”.

El coordinador general d’EUiA i vicepresident parlamentari d’ICV-EUiA, Jordi Miralles, per la seva banda, ha estat molt crític amb la campanya que està portant a terme el PP tant a Catalunya, com a la resta de l’estat. “A Catalunya utilitzen la immigració per fer una campanya basada en la por, quan per afrontar el repte de la immigració calen drets i deures per a tothom”, mentre que a Espanya estan utilitzant “la teoria del calamar, tirant tinta sobre el que els avergonyeix per desviar l’atenció, és a dir, tapen amb el tema d’ETA les corrupteles i l’especulació de les quals són responsables”.

Carme Garcia, que ha fet el seu discurs rodejada de la resta de membres de la candidatura, ha desgranat les propostes d’ICV-EUiA per a la ciutat, i ha agraït la presència de Miralles, Herrera i especialment Llamazares, de qui ha dit que “sempre que el necessitem a Sabadell, comptem amb ell”.