NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimarts, de setembre 04, 2007

Marisol Martínez demanarà un abonament pel transport públic a la Festa Maor

Des de la coalició ICV-EUiA volem mostrar públicament la nostra satisfacció pel fet que l’equip de govern hagi entès la necessitat de potenciar el transport públic durant la Festa Major de Sabadell, tal i com des del nostre Grup Municipal vam plantejar en una roda de premsa abans de l’estiu.

En aquesta línia, ICV-EUiA de Sabadell vol saludar tant l’ampliació d’horaris de les diferents línies de transport públic que donaran servei durant els quatre dies de festa gran, com el recorregut que, al nostre entendre, ajudarà a descongestionar el trànsit del centre de la ciutat i permetrà una connexió directe amb els punts en què es preveu una major afluència de públic.

D’altra banda, la coalició ICV-EUiA presentarà avui oficialment una petició a la Comissió Informativa d’Espais Públics, a través de la nostra representant Marisol Martínez, per tal que l’equip de govern estudiï la implantació d’un abonament de reducció de tarifa durant els dies de Festa Major de cara a l’any vinent. Entenem que, amb els abonaments actuals, no es cobreix la funció de transport familiar i col.lectiu que hauria de tenir el transport públic durant aquests dies festius. Amb aquesta mesura estem convençuts que es faria una aposta clara pel transport públic i s’evitaria la presència massiva de vehicles privats per a les activitats més destacades de la Festa Major.

Finalment, ICV-EUiA espera que es tingui en compte una major presència d’autobusos adaptats durant aquests dies per tal que tothom pugui gaudir de la Festa Major en les mateixes condicions i amb els mateixos drets. També, de cara l’any vinent, treballarem en la línia de millorar la freqüència de pas d’algunes de les línies de transport públic durant la Festa Major, especialment les línies nocturnes.