NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, de maig 26, 2007

Últim míting de la campanya de les eleccions municipals a Can Rull


Carme Garcia, amb Aureli Calvo, Juan Hurtado, Laura Trives i Antonio Trives.

Després de haver estat gairebé la única candidatura a les eleccions municipals que ha fet actes públics d'aquest tipus per tota la ciutat (Eixample, Can Puiggener, Ca n'Oriac, Torre-romeu i Can Rull), la coalició ICV-EUiA va tancar la campanya electoral amb un míting a la Plaça de Benjamín García.

L’acte va estar prèviament amenitzat amb la presència d’una animació infantil i la presentació va anar a càrrec de l’ex-regidor de l’Ajuntament de Sabadell, Antonio Trives. La coalició va aconseguir arreplegar a la plaça a més de dos centenars de persones que van escoltar les propostes a mans dels veïns de la zona i també membres de la candidatura Aureli Calvo, Laura Trives i Juan Hurtado. Tots tres van coincidir en la necessitat d’un canvi d’estil a la ciutat, d’una forma més propera i que atengui les necessitats de veïns i veïnes i van demanar una participació massiva de la ciutadania a les properes eleccions municipals.

Per la seva banda, la cap de llista d’ICV-EUiA, Carme Garcia, va destacar “la necessitat que té Sabadell d’autèntiques polítiques d’esquerres, orientades a cobrir les mancances socials de la població i no a la política d’aparador i venda de fum de l’actual equip de govern”. A més, la candidata a l’alcaldia de Sabadell va recordar que “aquest govern ha deixat la ciutat sense cap reserva de sòl per al futur. L’alcalde Bustos va heretar una ciutat ben planificada de l’etapa Farrés i ja ha dilapidat tota la reserva de sòl públic i, en canvi, no ha fet cap previsió per al futur”. Finalment, la cap de llista va recordar que per a la coalició la construcció d’habitatges de protecció oficial no ha de ser cap negoci.