NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

diumenge, de maig 20, 2007

Marisol Martínez i Juan Miguel Mena presenten les propostes d'ICV-EUiA a Torre-romeu


La coalició ICV-EUiA ha dut a terme aquest matí a les 12h un acte públic a la Plaça de Dolores Ibárruri de Torre-romeu amb la participació de Marisol Martínez, Juan Miguel Mena, Naila Caballero i la candidata a l’alcaldia de Sabadell, Carme Garcia. L’acte ha comptat amb la presència de més d’un centenar de veïns del barri.

La candidata número 9 i veïna de Can Roqueta, Naila Caballero, ha parlat de la importància del jovent en aquestes eleccions municipals i la necessitat de tenir a Sabadell una ciutat lliure d’estil i d’estil lliure.

Per la seva part, la candidata número 3 d’ICV-EUiA, Marisol Martínez, ha recordat que el barri ha avançat quan algun veí de Torre-romeu ha estat regidor a l’Ajuntament. “En aquesta ocasió tindrem dos regidors que coneixen molt bé el nostre barri”. Així mateix, Martínez ha assegurat que “ICV-EUiA té la millor candidatura i la millor de les candidates, una persona valenta, honesta i amb una mostrada honradesa al món de la política”.

En la seva intervenció, Juan Miguel Mena ha remarcat que durant els governs Bustos “el barri s’ha transformat només en la façana. Malauradament, els autèntics problemes de Torre-romeu, que són la concentració de població nouvinguda, la concentració d’habitatge protegit de règim especial i el fracàs escolar, no s’han solucionat perquè no es poden inaugurar”. Així mateix, Mena s’ha compromès en nom de la coalició a construir “un gimnàs municipal al Districte amb els mateixos serveis que els del centre, a la construcció d’una residència per a la gent gran amb serveis assistis i a desenvolpar un Pla d’Inversions urgent al barri per rehabilitar algunes places, carrers i voreres de Torre-romeu”.

Finalment, la cap de llista de la coalició, Carme Garcia, ha reivindicat “la honestedat, la honradesa i l’ètica en les formes de fer política i en la gestió dels recursos municipals”. Garcia també ha destacat que l’actual alcalde no té un model de ciutat definit, “Sabadell està funcionant encara dels projectes heretats per l’etapa Farrés. El govern Bustos no té un model de ciutat clar i definit. Sabadell, lamentablement, no sap on va”. Per acabar l’acte, la cap de llista ha destacat que “Manuel Bustos ja ha perdut la majoria absoluta i està nerviós. A més, jo us vull que així com en molts ajuntaments la nostra coalició pactarà amb el PSC, a Sabadell no pactarem amb l’actual alcalde perquè no està fent una política autènticament progressista i perquè no està fent una gestió transparent”.

3 Comments:

  • At 7:41 p. m., Blogger Roque said…

    Hola compañeros y compañeras. Os deseo grandes exitos en las proximas elecciones municipales. Me gustaría poder hechar mi voto en una barriada de Sabadell para apoyaros, pero pertenezco a Polinyà donde lo hecharé aara ICV-EUiA, sin duda. Lo de Sabadell lo digo, porque es en la Barriada de Pueblo Nuevo donde me crié y donde inicié mi militancia política. Pero lo digo tambien, porque hoy teneis un alcalde que no os lo mereceis. Es la persona menos digna para gobernar esta ciudad tan ejemplar en sus luchas historicas y de ejemplo declase para muchos. Este personaje efectivamente, no se merece el apoyo que los ciudadanos democráticamente le brindan, si supieran lo sucio que juega, como lo hizo aquí. En fin nada más y suerte a Carmen en la alcaldía y a los compañeros y compañeras de EUiA en las correspondientes concejalías.

     
  • At 11:58 p. m., Anonymous Anònim said…

    basta de ladrones y corruptos de ICV-EUiA. En Sabadell no nos merecemos a Bustos, pero tampoco a Carme. No queremos ser gobernados por aquellos que se cargaron al PSUC.


    Visca Antoni Farres!!!
    Visca Sabadell d'esquerres!!!

     
  • At 5:27 a. m., Anonymous Anònim said…

    Compañero, ¿sabías que Ferrer tambien contribuyo a ello? Que en el 91 fue a pueblos a apoyar candidaturas de IC encontra de los comunistas.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home