NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

diumenge, de setembre 27, 2009

ICV-EUiA registra una moció conjunta per investigar la gestió del Complex de Sant Oleguer


Imatge dels quatre regidors d'ICV-EUiA

ICV-EUiA ha registrat avui conjuntament amb la resta de l'oposició una moció per demanar la creció d'una comissió d'estudi i investigació de la gestió del Complex de la Gent Gran de Sant Oleguer.

Degut a les irregularitats que el grup d'ICV-EUiA ha pogut observar en l'adjudicació d'habitatges al Complex de la Gent Gran de Sant Oleguer, ICV-EUiA va proposar la creació d'una comissió d'investigació per aclarir els fets i depurar responsabilitats.

Amb aquestes irregularitats s'ha, suposadament, infringit el dret a la igualtat en la lliure concurrència, s'ha perjudicat els interessos i els drets a tercers, és a dir, s'ha perjudicat a totes les persones grans de Sabadell que no han tingut l'oportunitat d'accedir en condicions de transparència i igualtat a un recurs públic finançat per l'Ajuntament.

Per tal de restablir la confiança en el funcionament de l'Administració, en la transparència dels processos d'adjudicació i el compliment dels acords de Ple, el grup d'ICV-EUiA va proposar presentar conjuntament als altres grups de l'oposició una moció per sol·licitar que s'investiguin aquestes irregularitats.

La moció ha estat signada per tots els grups de l'oposició i es defensarà al proper Ple del dia 6 d'octubre.