NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, d’agost 20, 2010

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell manifesta activament la seva solidaritat amb el poble pakistanès


Fulgencio Cánovas, responsable d'organització d'EUiA de Sabadell.

El responsable d’organització d’EUiA de Sabadell, Fulgencio Cánovas, ha mantingut una reunió amb representants del col.lectiu de pakistanesos de la ciutat

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell vol mostrar públicament la seva solidaritat amb el poble pakistanès després de les inundacions que ha patit el país asiàtic i que estan afectant més de vint milions de persones.

Ahir a la tarda, el col.lectiu de pakistanesos de Sabadell va convocar una reunió d’urgència per avaluar la situació del país asiàtic i elaborar un Pla de Solidaritat amb el poble pakistanès a la nostra ciutat. En aquesta reunió, que va comptar amb la presència d’altres organitzacions polítiques i entitats de la ciutat, va participar el responsable d’organització d’EUiA a Sabadell, Fulgencio Cánovas. Cánovas va mostrar, en tot moment, el suport de la organització a qualsevol tasca que des de l’Associació de Justificar a ambos ladosPakistanesos duguin a terme i va traslladar la solidaritat de la formació amb tots els ciutadans i ciutadanes de Sabadell d’origen pakistanès.

Cánovas ha destacat que “EUiA és una organització que vol estar sempre al costat de les persones que més ho necessiten. I, avui, els sabadellencs i les sabadellenques d’origen pakistanès necessiten el recolzament d’una ciutat que ha destacat sempre per la seva empenta solidària com és la nostra”. El responsable d’organització també ha avançat que “en les diferents responsabilitats polítiques d’EUiA a nivell local, nacional i estatal, treballarem per convidar a la societat catalana i a les seves institucions a ampliar la solidaritat ajudant en la reconstrucció dels territoris afectats per les inundacions”.

En aquest sentit, EUiA de Sabadell vol fer una crida solidària als afiliats i afiliades de la organització i al conjunt de la població per a què participin en la recollida econòmica que s’estendrà per diverses zones de la ciutat, amb les seves aportacions al número de compte obert per l’Associació (el 2100-3657-13-2100475361).