NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dimecres, d’abril 21, 2010

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell presenta, per Sant Jordi, la Quarta Edició del “Pásalo: intercanvi de llibres en temps de crisi”


Joan Mena i Laura Trives


La formació d’esquerres aposta així, un any més, per què la cultura no sigui qui pagui la crisi. A més, aquest Sant Jordi, farà una donació de llibres a algunes entitats del Rebost Solidari pel 23 d’abril

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell ha presentat la quarta edició del PÁSALO, l’intercanvi de llibres de lectura que la formació d’esquerra du a terme per Sant Jordi. La paradeta d’EUiA i Alternativa Jove-Joves d’EUiA se situarà a la plaça del Mercat Central durant el 23 d’abril de 10h a 21h. El responsable local d’Acció Política i Social, Joan Mena, ha destacat que “a la paradeta de Sant Jordi al Mercat Central, per pal·liar els efectes de la crisi econòmica, EUiA oferirà la possibilitat que la gent es pugui endur un llibre que algú prèviament haurà deixat a canvi de reposar-ne un altre”. “Amb aquesta acció, que ja és tota una tradició a la nostra formació”, ha comentat Mena “pretenem que no sigui la cultura qui pagui la crisi econòmica. Des de la nostra posició d’esquerres, no podem acceptar que cap persona que estigui passant per una situació econòmica complicada es quedi en un dia tan important per a Catalunya sense el seu llibre”.

El també regidor a l’Ajuntament de Sabadell ha assenyalat que “quan vam pensar en aquesta acció, que ja ha tingut tres edicions anteriors en diferents dates i ara en farem la quarta, ens vam marcar com a objectius el foment de la cultura, que la crisi no la paguin els de sempre, el foment de la cooperació, l’educació per al consum racional i promoure la cultura del reciclatge. Tots aquests aspectes són també propis de l’ADN d’una organització d’esquerres com la nostra”.

La formació també farà una donació de llibres a algunes de les entitats del Rebost Solidari que fan repartiment d’aliments el divendres 23 d’abril.

En aquesta mateixa línia d’evitar que sigui la cultura qui també acabi pagant la crisi i per què cap ciutadà de Sabadell es pugui quedar sense el tradicional llibre de Sant Jordi, la responsable de Comunicació de la formació, Laura Trives, ha anunciat que “com a EUiA de Sabadell farem una donació de llibres de lectura a les entitats del Rebost Solidari, que s’encarreguen de repartir aliments bàsics, que fan repartiment aquest mateix divendres 23 d’abril”. “Tothom qui té la necessitat de recollir aliments per garantir el sustenti de la seva família en aquests moments de greu crisi econòmica que pateixen intensament determinats col·lectius, també volem que surti amb un llibre”, ha destacat Laura Trives.


1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home