NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dissabte, d’octubre 28, 2006

Miralles demana a l'electorat del Vallès Occidental que es mobilitzi


Acompanyat per la diputada al Congrés, Carme Garcia, el candidat d’ICV-EUiA ha visitat Sabadell i s’ha entrevistat amb entitats, dirigents sindicals i treballadors de la comarca.
La campanya electoral d’ICV-EUiA s’ha acostat avui fins a Sabadell, on el candidat i coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i la diputada de la coalició al Congrés, Carme Garcia, han visitat diversos espais de la ciutat i s’han entrevistat amb col·lectius destacats del teixit social de la comarca. Durant la visita, que ha durat tot el dia, Miralles i García han visitat el Casal de la Gent Gran, l’Esplai Pandora i l’Escola Joan Montllor del barri de Torrer Romeu i l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, i s’han reunit amb treballadors de diversos comitès d’empresa de la comarca i amb dirigents sindicals del Vallès Occidental.
L’objectiu de la visita era captar ‘les necessitats reals dels treballadors, la gent gran, els joves, els usuaris dels centres de salut i els veïns dels barris, i veure aquelles millores que s’han fet amb els 3 anys de govern d’esquerres’. Un ‘bany de realitat’ que Miralles ha definit assegurant que “avui hem vist una pel·lícula basada en fets reals, molt lluny del DVD de la mentida. Hem comprovat que aquest govern ha pogut fer sorolls, però que ha començat a canviar 23 anys de CiU que han deixat desigualtats i els efectes d’unes polítiques antisocials. Unes polítiques profundament conservadores que no dubtaran en tornar a promoure si tornen a governar”.
En aquest sentit, el candidat de la coalició ha fet una crida a l’electorat del Vallès Occidental, “un electorat d’esquerres”, per tal que “es mobilitzi cap a l’esquerra, cap a la nostra coalició per permetre la continuïtat d’un govern que defensi polítiques públiques, socials, sostenibles, amb més autogovern, més competències i un millor finançament”. I ha continuat demanant a “ERC del Vallès i els capitans socialistes de la comarca que tanquin la porta a l’esquerrovergència i la sòciovergència, que no deconcertin més el seu electorat i els deixin clar que no utilitzaran els seus vots per fer president un neocon amb barretina com Mas, que està desmelenat malgrat la laca que es posa”.
Tant Miralles com Garcia han posat de manifest un dels fets diferencials que Sabadell ha pogut viure entre un i altre govern. Aquest fet diferencial ha estat, sens dubte, la Llei de Barris, que ha permès la rehabilitació d’un dels espais més castigats i oblidats de la ciutat com Torre Romeu. “En 23 anys, CiU mai va prioritzar millorar barris populars, perquè mai ha contemplat polítiques públiques. A nosaltres, que sí les considerem necessàries, ens acusen d’intervencionistes, i no ens avergonyim d’això, creiem en la necessitat d’actuacions directes en barris com aquests per acabar amb les desigualtats”, ha explicat García.
Jordi Miralles i Carme García han fet la visita, emmarcada en els actes de campanya, acompanyats pels dirigents comarcals de la coalició, Marisol Martínez d’EUiA i Xavier Boix d’ICV.