NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

diumenge, de maig 24, 2009

El senador d’EUiA, Joan Josep Nuet, reparteix informació sobre les europees al Mercat Setmanal de la Zona Hermètica de Sabadell


El senador Nuet amb Marisol Martínez i Xavier Boix.

Durant aquest matí la candidatura d’IU-ICV-EUiA (La izquierda) ha organitzat una paradeta informativa als accessos al Mercat Setmanal de la Zona Hermètica de Sabadell on s’ha donat inici a la campanya de proximitat que des de la coalició es vol impulsar a tot Catalunya per acostar els ciutadans i ciutadanes les propostes d’esquerres durant aquesta campanya de les eleccions europees.

Aquest primer acte de la campanya de proximitat, que s’ha desenvolupat a Sabadell i ha comptat amb la presència de molts càrrecs electes de la coalició al Vallès Occidental. Així doncs, el repartiment de la informació als milers de veïns i veïnes de tota la comarca que visiten setmanalment el Mercat de la Zona Hermètica l’han fet el senador d’EUiA, Joan Josep Nuet, el president d’ICV del Vallès Occidental, Xavier Boix, i la coordinadora comarcal d’EUiA del Vallès Occidental, Marisol Martínez, acompanyats de regidors i regidores de municipis de la comarca com Sabadell, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès o Polinyà.

En aquest sentit, el senador Nuet ha destacat que des de la coalició “apel·lem a l´Europa de la ciutadania i és necessari que a la única institució democràtica a la UE, el Parlament Europeu, hi hagi la veu de la gent del carrer i s’hi defensin els seus interessos i necessitats”. Nuet també ha destacat que “per a què la veu de la ciutadania, dels treballadors i treballadores, de la gent més colpejada per la crisi se senti al Parlament Europeu, ICV-EUiA és clau”. Nuet, també ha destacat durant la seva visita a Sabadell que “amb aquesta campanya de proximitat ens volem acostar a la ciutadania per ser conscients de la necessitat d’una esquerra forta per garantir una Europa Social molt més forta encara, sense retrocessos. Aquesta campanya de proximitat la farem amb amics, familiars, companys de feina, gent de les AMPAS, de les AAVV... per fer-los veure que ICV-EUiA som els únics que parlem clar: la crisi és de dretes i tenim solucions d’esquerres”.