NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

dijous, de febrer 11, 2010

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell acompanya els treballadors i treballadores d’ESSA Palau SAU en la seva concentració davant dels Jutjats


Els dirigents locals acompanyant els treballadors d'ESSA Palau


Una delegació d’Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell, encapçalada per la coordinadora local, Marisol Martínez, i el responsable d’organització, Joan Mena, va acompanyar els treballadors i les treballadores de l’empresa ESSA Palau SAU durant la seva concentració davant dels Jutjats de la ciutat. La concentració va ser una clara mostra del rebuig que els treballadors i les treballadores d’aquesta empresa van voler mostrar contra la repressió empresarial.

Els responsables de la formació van parlar amb representants del Comitè d’Empresa d’ESSA Palau SAU i es van interessar per la situació actual que es viu a la factoria, especialment pels esdeveniments que s’han produït arrel dels darrers expedients duts a terme per la direcció de l’empresa. En aquest sentit, Martínez i Mena van voler expressar públicament el seu suport als treballadors i treballadores de la factoria i han demanat “que ningú no jugui amb els drets dels treballadors i les treballadores; una situació de crisi econòmica com l’actual, que està afectant als treballadors, no pot ser l’excusa per les retallades socials i de drets que pretenen alguns”.

La voluntat de la direcció local d’Esquerra Unida i Alternativa és la d’acompanyar els sabadellencs i sabadellenques que, afectats per aquesta situació, veuen afectats els seus drets més bàsics. Per aquest motiu, la formació d’esquerres ha anunciat “una campanya de visualització pública de que els drets socials i laborals dels treballadors i treballadores han de ser inexpugnables. Més que mai la mobilització política, social i sindical han de mostrar la seva força unitària en cada intent de retallada de drets per part dels més poderosos. Aquesta campanya passa per acompanyar a totes i cadascuna de les concentracions que es produeixin a la ciutat en defensa dels drets socials amb l’objectiu clar de visualitzar públicament que una retallada d’aquest tipus afecta al conjunt de la classe treballadora i no només als treballadors directament implicats”.