NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

divendres, de març 30, 2007

Marisol Martínez i Juan M. Mena moderarán dos grupos de las Jornades Programàtiques de la coalició


Marisol Martínez i Juan Miguel Mena

La coalició ICV-EUiA de Sabadell presenta durant aquest cap de setmana les seves Jornades Programàtiques que tenen com a objectiu fonamental apropar el programa marc de les eleccions municipals pel maig del 2007 als adherits, afiliats i simpatitzants de la coalició i que han estat coordinades pel portaveu del Grup Municipal, Ramón Álvarez. Les Jornades tindran lloc el proper dissabte dia 31 de març a les 9.30h del matí al Centre Cívic de La Concòrdia de Sabadell.

La presentació de les Jornades anirà a càrrec de la diputada al Congrés i cap de llista de la coalició ICV-EUiA a Sabadell, Carme Garcia. Garcia explicarà que el programa de les eleccions municipals a Sabadell es vertebrarà en tres eixos: igualtat, ecologia i ètica. El compromís de la coalició és, en conseqüència, el de treballar per un Sabadell més i millor planificat, més convivencial i solidari, més habitable i més democràtic.

Per tal de dur a terme el debat emmarcat dins de les Jornades Programàtiques, s’ha dividit la sessió en tres taules de treball per aportar i abordar temes concrets a la ciutat. Així doncs, aquests tres grups són:

Grup I. Per un Sabadell inclusiu, cohesionat, amb drets i benestar per a tothom. Aquest grup estarà moderat per Joan Miquel Mena, candidat número 4 d’ICV-EUiA a les eleccions municipals. Els assistents a aquest grup buscaran fer un Sabadell amb justícia social, on totes les persones puguin portar a terme amb autonomia, i plenes condicions d’igualtat, el seu projecte vital.

Grup II. Per un Sabadell ecològic, amb un model econòmic i urbà sostenible. Aquest bloc estarà moderat per Josep Maria Matencio, candidat número 2 d’ICV-EUiA a les eleccions municipals. Els assistents a aquest grup buscaran fer un Sabadell més habitable, amb un model urbanístic basat en la mixtura social i d’usos i amb una activitat productiva i neta.

Grup III. Per un Sabadell quotidià, participatiu, convivencial i divers. Aquest bloc estarà moderat per Marisol Martínez, candidata número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions municipals. Els assistents a aquest grup buscaran fer de la vida quotidiana un espai de transformació social, amb implicació i ciutadania activa.

A més dels moderadors de cadascun dels grups, les Jornades també comptaran amb la participació de prestigiosos membres de la coalició amb responsabilitats de govern en cadascun dels temes a tractar. Finalment, en sessió plenària, es posaran en comú les diferents discussions i compromisos als que s’han arribat en cada bloc. El compromís és, doncs, amb les polítiques actives per a la inclusió social i amb les polítiques integrals de sostenibilitat per tal d’aconseguir una ciutadania plena. Ciutadania plena, sostenibilitat i participació democràtica són, per tant, les bases de la nostra política municipal transformadora.



1 Comments:

  • At 1:33 p. m., Anonymous Anònim said…

    Un programa participatiu és la clau per aconseguir una ciutat per al poble. Anims companys!!!

    SALUT!

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home