NOTÍCIES EUiA

Coneix totes les notícies i declaracions d'Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

diumenge, de març 18, 2007

Presentació pública dels primers noms de la candidatura d'ICV-EUiA


José R. Corrales, Elisa Moya, Pere Vallverdú, Josep M. Matencio, Carme Garcia, Marisol Martínez, Joan M. Mena, Aureli Calvo, Naila Caballero i Laura Trives.

La coalició Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell presenta públicament els deu primers noms que hi figuraran a la candidatura de la coalició per a les properes eleccions municipals de maig del 2007.

La candidatura, que anirà encapçalada per la diputada al Congrés d’IU-ICV, Carme Garcia, aposta per un equip de persones coneixedores de la vida social i laboral a Sabadell. Entre els deu primers noms de la candidatura, hi ha una presència forta de persones vinculades al món associatiu de Sabadell: entitats veïnals, sindicats, entitats ecològiques, juvenils, esportives, de solidaritat, etc.

A més, els candidats tenen un perfil professional i provenen d’àmbits del món laboral molt diversos. Trobem professionals del tèxtil, de la metal.lúrgia i del sector serveis, així com també professionals del món del dret, l’educació, la psicologia i estudiants.

La candidatura d’ICV-EUiA aposta per conjugar persones amb experiència política i de vinculació a la ciutat amb gent jove que s’han compromès, amb embranzida, pel projecte comú que vol dur a terme la coalició.

La coalició ICV-EUiA mostra públicament el seu compromís i el seu bon treball per a la ciutat. No en va, som el primer grup que presenta públicament els seus primers candidats.

En síntesi, aquests nou noms, juntament amb la cap de llista i diputada al Congrés Carme Garcia, són referents de les idees força i els valors de la coalició: un Sabadell inclusiu amb model econòmic i urbà sostenible, que governarà la ciutat des de la quotidianitat i amb drets i benestar per a tothom. Es tracta d’una candidatura amb un compromís clar: liderar el govern de Sabadell o liderar l’oposició.

Els noms dels primers candidats que acompanyaran a Carme Garcia a la candidatura d’ICV-EUiA a Sabadell a les properes eleccions municipals de maig del 2007 són:

2. Josep Ma. Matencio. 44 anys. Llicenciat en Dret. Diplomes Universitaris en Dret de la Seguretat Social i en Gestió ambiental a l’empresa. Ha estat regidor a l’Ajuntament de Sabadell des del 1991 al 1999 i Diputat provincial del 1995 al 1999. Ha estat director de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Badalona i, actualment, és Tècnic Superior en Dret al Consorci públic local LOCALRET.

3. Marisol Martínez Torres. 41 anys. Treballadora del tèxtil. Vinculada durant vuit anys al moviment veïnal i al moviment sindical, membre del Comitè d’Empresa d’ITALCO i de la secretaria de moviments socials de CCOO. Actualment és coordinadora local i comarcal d’EUiA i membre del Consell Nacional i de la Comissió Nacional d’EUiA.

4. Juan Miguel Mena Arca. 31 anys. Llicenciat en Filologia Hispànica, estudiant de Comunicació Audiovisual a la UOC i, actualment, és professor de secundària de l’IES Les Termes de Sabadell. Ha treballat al projecte CORDE de la Real Academia Española de la lengua. És membre del Consell Nacional d’EUiA, president de l’Associació de Veïns de Torre-romeu i membre del Plenari de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell.

5. Pere Vallverdú. Informàtic. Ha treballat en projectes de millora i modernització de la gestió municipal. Prové del món de l’associacionisme esportiu, especialment lligat al bàsquet. Actualment és president d’ICV a Sabadell.

6. Elisa Moya. 42 anys. Llicenciada en Psicologia i especialitzada en àmbit d’actuació social. Màster interdisciplinari en Violència Domèstica. Ha realitzat l’estudi diagnòstic per a la implantació del Pla d’Igualtat a l’Ajuntament de Balaguer i, actualment, participa en l’Estudi Internacional sobre la violència en parelles heterosexuals i homosexuals.

7. Aureli Calvo Sorribas. 50 anys. Militant de les JCC, del PSUC i d’ICV. Coordinador de programes d’inserció laboral per a persones en risc d’exclusió en una ONG: Col.laborador de diverses entitats de caire solidari a Sabadell. Membre de grups cristians i ecumènics. Representant d’ICV a la Comissió de Convivència a Sabadell.

8. José Ramón Corrales. 33 anys. Graduat en FP administratiu i comercial. Tècnic en prevenció de riscos laborals i acreditat amb l’ISO 14000 de Gestió Mediambiental. És assessor sòcio-laboral de Comissions Obreres i Secretari del Comtè d’Empresa d’ACC Spain – UH.

9. Nayla Caballero Jiménez. 24 anys. Estudiant de Ciències Polítiques a la UNED. És la coordinadora de Joves d’Esquerra Verda de Sabadell, membre del Consell Nacional d’ICV i forma part de l’ECC. Ha estat enllaç sindical durant tres anys.

10. Laura Trives. 24 anys. Diplomada en Turisme amb una gran experiència professional al sector serveis i de turisme. Vinculada al món sindical i amb un compromís clar amb les ONG i les entitats de solidaritat.